неделя, 17 февруари 2013 г.

Малиново брауни







Необходими продукти:

80 грама натурален шоколад;
120 грама краве масло;
2 яйца (на стайна температура);
120 грама захар;
70 грама брашно;
100 грама малини;
1 щипка сол .

Начин на приготвяне:

Разтопете на водна баня маслото и шоколада(може и в микровълнова фурна).Разбийте също на водна баня яйцата и захарта до получаването на кремообразна смес.


Добавете към яйчената смес разтопеният шоколад и маслото на тънка струйка при непрекъснато бъркане.Накрая добавете пресятото със солта брашно и малините.


Изсипете сместта върху правоъгълна тава, чието дъно е добре набрашнено.Пече се 20 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса. Изчакайте да изстине, извадете тавата и нарежете на едри квадрати. По желание поръсете с пудра захар и украсете с малинки.










1 коментар:

  1. Никога не ми омръзва да гледам/ и хапвам/ подобни сладости.
    Поздрави, Мария!

    ОтговорИзтриване